منوی دسته بندی

حفره یاب

اسکنر حفره یاب

حفره یاب چیست ؟

وقتی هدف از کاوش پیدا کردن گنج و دفینه های قدیمی باشد باید بدانیم که عمق آن ها معمولا بالای 3 متر است و با توجه به شرایط محیطی از روش ها و دستگاه های مختلفی می توان از وجود هدف مطلع شد. از بین فلزیاب های موجود در بازار دستگاه حفره یاب یکی پیشرفته ترین سیستم های موجود برای کاوش می باشد.

با کمک حفره یاب به راحتی می توانید راه های ورودی و حفره های زیر زمینی را تشخیص دهید و همچنین تصویری 3 بعدی از حفره ها و فلزات مدفون شده در زیر زمین تهیه کنید تا ضریب خطا را کاهش دهید و با تجزیه و تحلیل اسکن ها بصورت هوشمندانه نقطه ای را برای حفاری انتخاب کنید.

نحوه کار دستگاه حفره یاب :

دفینه ها یا مقبره های ارزشمند معمولا دارای ورودی هایی هستند که برای تشخیص آن ها حتما باید از محیط اسکن تهیه کنید تا بتوانید آن ها را تشخیص دهید. حفره یاب ها از سنسور های پیشرفته ای برای تشخیص نامتعارفات زیر زمین مانند ورودی ها ، اتاقک ها ، تونل ، سنگ چین ، خاک دست ریز و … استفاده می کنند و اطلاعات دریافتی از زمین را بوسیله سنسور ها به صورت طیف های رنگی سه بعدی تبدیل می کنند و خروجی را بر روی نرم افزار های خاصی مانند ویژوالایزر به اپراتور نشان می دهند.

حفره یاب
اسکنر حفره یاب

اپراتور ها نیز با تجزیه و تحلیل این داده ها به راحتی می توانند فضا های خالی یا محیط های مغناطیسی شده را پیدا کرده و سپس اقدام به حفاری کنند. حفر یاب ها با توجه به مدل آن ها داری قابلیت لایو اسکن و لایو ویدیو هستند و می توانند حفره را با بوق و هم تصویر تشخیص دهند.

عمق نفوذ دستگاه اسکنر:

برای اینکه بتوانید اسکن خیلی خوبی از محیط تهیه کنید باید نقطه مورد نظر صاف و هموار باشد. عمق کاوش حفره یاب ها از 3 متر شروع می شود تا نهایتا 25 متر . کیفیت و تعداد سنسور ها در عمق نهایی و کیفیت تصاویر خروجی بسیار اهمیت دارد. در کنار همه این موارد یادگیری نحوه صحیح اسکن گرفتن با حفره یاب ها بسیار مهم می باشد و برای اینکه بتوانید اسکن حرفه ای تهیه کنید نیاز به تمرین و تکرار مداوم خواهید داشت.

قیمت دستگاه اسکنر حفره یاب :

دستگاه های حفره یاب به خاطر نوع تکنولوژی و استفاده از سنسور های پیشرفته معمولا نسبت به دیگر سیستم های موجود در بازار از قیمت بالاتری برخوردار هستند. ولی به صورت کلی یک اسکنر حرفه ای معمولا دارای قیمتی بین 20 میلیون تا 500 میلیون با توجه به نوع سنسور و تعداد آن می تواند متغییر باشد.

برای اینکه در کاوش به بهترین نتیجه دست پیدا کنید ، پیشنهاد می کنم حتما در کنار حفره یاب از فلزیاب نقطه زن نیز استفاده کنید یا از سیستم های مکمل که ترکیبی از آن ها هستند کمک بگیرید تا با خیالی راحت با استفاده از چند روش به وجود هدف مطمئن شوید.

بهترین دستگاه حفره یاب :
فلزیاب شیراز

‫4 نظر

  • عیسی گفت:

    حفره باب دارم طریقه استفادشو نمیدانم

    • فلزیاب شیراز گفت:

      سلام وقت بخیر دوست عزیز
      اگر نیاز به آموزش دارید ، اسم و مشخصات دستگاهتون رو بفرمایید تا راهنماییتون کنیم

      • جعفر کشاورز گفت:

        سلام.
        Gex8500
        خیلی برام سخته بهاش کار کنم
        اسکنر 4سنسوره
        نقطه زن
        ردیاب

        • فلزیاب شیراز گفت:

          سلام وقت بخیر عزیز
          اگر نیاز به آموزش دارید می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید تا راهنماییتون کنند.

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *