دسته بندی محصولات

دستگاه گنج یاب

دستگاه گنج یاب

با سلام خدمت همراهان همیشگی وب سایت فلزیاب شیراز ، در این مطلب می خواهیم در مورد دستگاه گنج یاب صبحت کنیم و ببینیم این دستگاه ها چه کاربرد ها و قابلیت هایی دارند و برای اینکه بتوانیم یک دستگاه گنج یاب حرفه ای و کارامد را تهیه کنیم باید چه کار هایی انجام دهیم. گنج یاب ها به عنوان ابزاری کاربردی برای کاوشگران گنج و دفینه به حساب می آید که می خواهند شانس خود را برای پیدا کردن اشیاء قدیمی و باارزش مدفون شده در زیر زمین امتحان کنند.

گنج یاب چیست و چه تفاوتی با فلزیاب دارد؟

دستگاه گنجیاب به سیستمی گفته می شود که توانایی کشف و تشخیص نوع فلزات مدفون شده در زیر زمین را دارد. اگر در مورد این دستگاه ها کمی تحقیق کرده باشید متوجه اصطلاحاتی مانند فلزیاب ، گنج یاب ، طلایاب ، حفره یاب ، ردیاب گنج و … شده اید که توسط فروشندگان دستگاه بکار گرفته می شوند. در واقع همه این کلمات یک معنی و مفهوم کلی دارند که برخی فروشندگان برای جلب مشتری از آن ها استفاده می کنند.

دستگاه گنج یاب
دستگاه گنج یاب

ماهیت اصلی گنج یاب ها یکی می باشد ولی بعضی دستگاه ها دارای قابلیتی به نام تفکیک فلزات هستند یعنی میتوانند آهن را از طلا و فلزات دیگر جدا کنند. سیستم تفکیک در هر دستگاهی متفاوت می باشد و با توجه به شرکت تولید کننده آن قابلیت های متفاوتی با هم دارند. برخی دستگاه ها دارای حالت تفکیک جاست گلد (Just gold) یا فقط طلا هستند یعنی در حین کاوش فقط به طلا واکنش نشان می دهند ، از همین رو به آن ها دستگاه طلایاب نیز می گویند.

انواع دستگاه گنج یاب برای کاوش :

گنج یاب ها از نظر نوع و تکنولوژی کارکرد شامل فلزیاب بوقی ، اسکنر تصویری ، ردیاب و شعاع زن می باشد که هر یک از آن ها کارایی خاص خود را دارند و مناسب برای شرایط محیطی مختلف هستند. دستگاه نقطه زن در دو مدل گنج یاب پالسی (pi) و گنج یاب VLF وجود دارند. سیستم های VLF از دقت و حساسیت بیشتری برخوردار هستند ولی عمق نفوذ پایینی دارند(1.5 متر) و به اصطلاح برای کار های سطحی مانند سکه یابی مورد استفاده قرار می گیرند.

دستگاه گنج یاب
دستگاه گنج یاب مکمل

گنج یاب تصویری نیز شامل اسکنر مگنومتر و گنجیاب پالسی تصویری می باشد. اسکنر ها از سنسور های پیشرفته مگنومتر برای کشف حفره ها ، اتاقک ها ، راهرو های زیر زمینی استفاده می کنند ولی گنج یاب پالسی تصویری همان سیگنال های ارسالی و دریافتی توسط لوپ دستگاه را دریافت کرده و طبق الگوریتم های خاصی به تصاویر قابل درک تبدیل می کند. برای اینکه بتوان در یک محیطی به بهترین نتیجه دست پیدا کرد بهتر است از همه سیستم ها به صورت مکمل در کنار هم استفاده کرد.

قیمت دستگاه گنج یاب :

قیمت دستگاه گنج یاب یکی از مهم ترین فاکتور ها برای خریداران و کاوشگران به حساب می آید و عواملی مانند تکنولوژی کارکرد ، شرکت سازنده ، کیفیت مواد اولیه و قطعات و همچنین قابلیت های فنی مانند عمق نفوذ در خاک ، ثبات و دقت ، بالانس دستی و اتوماتیک ، تفکیک فلزات ، حذف ذرات آلوده و … می توانند بر قیمت یک دستگاه تاثیر مستقیم داشته باشند. علاوه بر این موارد هزینه های حمل و نقل ، عوارض ، قیمت ارزها نیز باعث افزایش قیمت فلزیاب های خارجی می شود.

نام دستگاهتوضیحاتقیمت دستگاه
نقطه زن آنتارستست در عمق 4 متری35 میلیون تومان
ردیاب قدرتمند زیکو ایکس وانشعاع 1000 متر – عمق نفوذ 20متر23 میلیون تومان
طلایاب حرفه ای اپکستست در 4 متری
قابلیت تنظیم قدرت کاوش از۲ متر تا ۶ متر
مد طلایابی و حذف صدرصد آهن
بالانس دستی و اتوماتیک
42 میلیون و 700
گنج یاب 5 کاره تچر Tacharعمق آنتن 16 متر – شعاع 1000 متر عمق لوپ حداکثر 8 متر
عمق اسکنر تصویری 12 متر
تعدا سنسور 8
دارای یون یاب و سوپر سنسور
120 میلیون تومان
بهترین دستگاه گنج یاب در بازار :

مدل های مختلفی از فلزیاب ها در بازار وجود دارد که هر یک برای اهدافی طراحی و تولید شده است و اگر بخواهیم دستگاهی را به عنوان بهترین گنج یاب معرفی کنیم باید ببینیم آیا قابلیت ها و فاکتور های یک گنج یاب حرفه ای را دارد یا خیر. اگر از هر فروشنده ای بپرسید بهترین گنج یاب بازار چه دستگاهی است ، قطعا دستگاه خود را معرفی خواهد کرد.

بهترین از نظر هر کاوشگری متفاوت می باشد و برای خرید دستگاه گنج یاب باید با توجه به شرایط محیطی خود و با توجه به نیاز خود اقدام به خرید کنید. در زیر چند نمونه از بهترین گنج یاب های بازار را می توانید مشاهده کنید و با قابلیت های آن ها بیشتر آشنا شوید.

ویدیو معرفی فلزیاب تسلا اسکن

برای مشاهده لیست قیمت گنج یاب می توانید اینجا کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *